ACT MAMA – EFTERFØDSELSTRÆNING FOR DIG OG BABY

ACT MAMA giver dig mulighed for at træne sammen med andre nybagte mødre i et trygt og lukket fællesskab. Vores efterfødselstræning hold består af max 8 mødre og deres babyer, og der vil altid være to personlige trænere til stede. Dette sikrer, at fokus kan være på dig og din træning samtidig med, at vi kan tage os kærligt af din baby.  

Holdet er for dig, der gerne vil have kompetent vejledning til din træning. Vi har speciale i efterfødselstræning, stor erfaring med mor/barn træning og Anne Louise er selv mor til to små drenge.

ACT MAMA er for alle nybagte mødre uanset træningserfaring – både dig, der har trænet før og dig, der aldrig har prøvet at styrketræne. Vi tager udgangspunkt i dit efterfødsels-niveau og tilpasser træningen derefter.

Under ACT MAMA træningen er centret lukket for andre, så der er rum til babygråd og amning. Vi har ligeledes god plads til, at du kan have barnevogn og diverse med indenfor, samt mulighed for at give baby en lur lige udenfor døren. Du er meget velkommen til at komme før tid, og/eller blive hængende efter træningen.

Vi ved, at det ikke altid er nemt at planlægge med en nyfødt, så skulle du blive forsinket, så tager vi os af dig, når du kommer.

Ved booking af ACT MAMA binder du dig kun for én måned ad gangen.

Vi træner sammen to gange om ugen – tirsdag og torsdag kl. 11.00-12.00

Skal du og din baby være med?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og bliv kontaktet for et uforpligtende møde.

ACT MAMA TRÆNINGSTIDER

TIRSDAG + TORSDAG

KL. 11-12

TIRSDAG + TORSDAG

KL. 11-12

PRIS FOR ACT MAMA EFTERFØDSELSTRÆNING

 

1560 kr. pr. måned. Du binder dig for én måned ad gangen.

ACT TEAM – HOLDTRÆNING

ACT TEAM er holdtræning i ACT GYM, som giver dig mulighed for at træne sammen med andre på vores hold bestående af op til 8 deltagere.

Med holdtræning kombinerer vi fællesskab og kvalitet.

Fordelen ved at træne på et hold er, at I sammen kan hjælpe og motivere hinanden.

 

PERSONLIG TRÆNING I ACT GYM

Hos ACT GYM tilbyder vi personlig træning med fokus på dig og dine mål.

Vores forløb bygger på en god personlig relation, som kombineres med vores viden og erfaring indenfor livsstilsændring.

Med personlig træning i ACT GYM får du træningsfaciliteterne (næsten) for dig selv. Vi er et lukket træningscenter kun for personlig træning.