Personlig træner Daniel Bach

  • 29 år

  • Bosat i Åbyhøj med kæreste

  • Bachelor i Idræt

  • •Performance Specialist

  • • Precision Nutrition Coach

En fascination og kærlighed for træning

Det er skønt, at være aktiv, og den følelse en endt træningssession giver, slår det meste. Det er som om, at vandet i vanddunken lige smager lidt bedre og vejret er sjovt nok altid godt efterfølgende. Sjældent har jeg fortrudt en træningssession. 

Det sidste stykke tid har jeg forsøgt at lave noget aktivt fra morgenstunden. Her er der ingen uforudsete hændelser eller skemalagte planer, der kan komme i vejen, og så føles det som om, at man allerede har vundet dagen inden den rigtigt er startet.  

Sportslige præstationer og udvikling af potentiale 

Et års tid inde i universitetstiden begyndte jeg at blive fascineret af, hvordan atleter kunne forbedre deres sportslige præstationer.

Siden da har jeg forsøgt at perfektionere mine evner til at udarbejde træningsprogrammer, der giver atleter de bedst mulige betingelser for at udnytte deres genetiske potentiale og opnå den sportslige succes, de drømmer om. 

Tidligere har jeg været fysisk træner i AaBs talentafdeling, hvor flere spillere har taget springet til superligatruppen.

Efterfølgende har jeg fået lov til at blive en del af det danske landshold og Aarhus 1900s sprintgruppe.

Her går dagene med at assistere atleterne med at blive endnu hurtigere. Der jagtes konstant forbedringer, der i sidste ende forhåbentlig skal ende ud med mere guld til Danmark. 

Daniel Bach personlig træner

Styrketræning er for alle

Som fysisk træner for ethvert træningsset-up vil det overordnede mål altid være at holde atleten skadesfri og dermed tilgængelig for træneren.

Det betyder, at jeg kontinuerligt arbejder på at gøre dig stærkere og mere eksplosiv og dermed forbedre dine hoppe- og sprintpræstationer på banen. I langt de fleste sportsgrene er atleternes sprint-performance afgørende, og det er ofte deltaljerne der bliver udslagsgivende.

Den samme opmærksomhed til detaljen bruger jeg i planlægningen af træning til dig der søger at tage de sundhedsfremmende valg i dagligdagen.

Jeg har altid fokus på dig og dit udgangspunkt, tidligere skader, mål og din hverdag. Mange vil helt generelt have godt af at lære at bevæge sig mere optimalt. På den måde kan hverdagens udfordringer pludselig føles mere overkommeligt.

ACT GYM launchede for lidt over en måned siden og er stadig i sin spæde opstart. Allerede nu er der dog etableret samarbejdsaftaler med Skovbakken Håndbold, en racerkører og roere, der drømmer om OL i Paris.

Uanset, om du ønsker at komme forbi og træne i vores state of the art træningsfaciliteter eller benytte vores online services, så kan jeg hjælpe dig med at tage din træning til det næste niveau.

Vil du vide mere om mig, eller hvad jeg kan gøre for dig? Så kan du kontakte mig direkte på dnb@actgym.dk