Personlig træner Mads Melballe

  • 26 år
  • Bosat på Trøjborg med kæreste
  • Kandidat i folkesundhedsvidenskab (afsluttes medio ’21) og bachelor i Global Ernæring og Sundhed
  • PICP level 2

10 år med interesse for sundhed og at hjælpe mennesker

Som ung var jeg ham den tynde fyr med “spaghetti-armene”, og havde på inden måde problemer med min vægt. Der blev ofte joket med min tynde krop, hvilket påvirkede mit selvbillede og gav mig et ønske om at ændre udseende for at styrke min selvtillid.

Jeg har altid været meget fysisk aktiv og dyrket forskellige former for sport, og fodbold var i mange år en stor interesse for mig. Dog begyndte jeg at døje med lyskenskader, hvilket satte en stopper for de mange timer på fodboldbanen.

Det blev derfor nødvendigt for mig at finde en anden måde at være aktiv på.

Fordi jeg på dette tidspunkt – i en alder af 16 år – gerne ville gøre op med “den tynde fyr”, blev styrketræning et naturligt valg for mig.

En fascination af kroppen og mulighed for at påvirke den

Med styrketræningen begyndte jeg hurtigt at se resultater, hvilket motiverede mig yderligere. Jeg blev desuden nysgerrig på, hvordan kroppen fysiologisk fungerer, og hvordan en specifik kost og struktureret styrketræning kunne påvirke min krop.

Min nysgerrighed blev dog hurtigt erstattet af et fokus på, hvad der var det “rigtige” at gøre. Min kost blev styret af, hvad jeg kunne se gav de ønskede resultater i styrketræningslokalet.

Senere hen forsøgte jeg mig også med blandt andet ‘low carb high fat’-diæten, fordi jeg på daværende tidspunkt læste mig til, at det var det “rigtige”.

Så jeg har altså også prøvet at blive forblændet af diverse diæter, som prædikes at kunne give dig hurtige resultater.

Jeg husker dog også, at der ikke gik længe før disse diæter førte til mange udfordringer, og jeg besluttede mig derfor for at finde en mere holdbar tilgang til min sundhed.

Den erfaring har efterfølgende gjort, at jeg har insisteret på at tilegne mere viden omkring, hvad der skal til for at skabe holdbare løsninger, der kan give resultater for den enkelte – hvilket er grundstenen i mit arbejde som personlig træner.

Starten på rejsen

Som 18-årig betalte jeg mit første kursus og blev certificeret kostvejleder, men det var blot begyndelsen, da både min bachelor- og kandidat-uddannelse også har gjort mig klogere og mere nuanceret i min tilgang til sundhed.

For mig handler det ikke længere om at finde det “rigtige” svar på sundhed. Det har i stedet afgørende betydning for mig at kunne trække på de rigtige værktøjer, så jeg skabe den bedst mulige individuelle sundhedsfremmende løsning.

Igennem tiden hvor jeg har tilegnet mig viden indenfor sundhed, har jeg mødt og arbejdet med en masse dygtige mennesker.

For nylig tog jeg det hidtil største skridt på min rejse indenfor sundheds-branchen, da jeg med nogle af de selvsamme mennesker med stolthed kunne slå dørene op til ACT GYM.

Vi har alle én fælles mission – at hjælpe mennesker med deres sundhed.

Personlig træner Mads Melballe på besøg ved KILO

Min mission som personlig træner

Jeg er af den overbevisning, at man aldrig bliver færdig med at lære.

I mit arbejde som personlig træner søger jeg derfor konstant viden, som jeg kan bruge til at hjælpe dig med at opnå dine mål og resultater. Jeg har ikke kun mine teorier om kost, træning og livsstil på plads, men kender også til, hvad der fungerer i praksis.

Jeg tror ikke på hurtige løsninger eller slankekure.

For mig handler det om at skabe ændringer, som der giver mening og hjælper dig på den lange bane.

Mit altoverskyggende fokus er at skabe livsstilsændringer, der er holdbare og skaber livskvalitet. Mit mål er at hjælpe dig til at kunne stå på egne ben og varetage din egen sundhed.

Vil du vide mere om mig, eller hvad jeg kan gøre for dig? Så kan du kontakte mig direkte på mm@actgym.dk