Forretningsbetingelser og regler i ACT GYM

I ACT GYM har vi ganske få regler for vores klienter.

Disse fremgår også af vores forretningsbetingelser, som kan hentes og læses her, men nedenstående er fremhævede regler derfra.

Inden opstartet forløb modtager og accepterer alle klienter forretningsbetingelserne.

Aflysningpolitik:
For personlig træning
Hvis du bliver forhindret i at møde til din aftalte træningssession, skal du melde afbud til din træner senest kl 12 dagen før den aftalte træningstid. Hvis du melder afbud senere end dette, vil timen gå tabt og kan ikke erstattes.

For holdtræning
Hvis du bliver forhindret i at deltage til din holdtræning vil timen ikke kunne erstattes.

Parkering:
ACT GYM stiller parkering til rådighed, når du træner hos os. Vi har 5 parkeringspladser lige ude foran døren. For gratis skal du parkere i båse med ACT GYM skiltning, samt du skal registrere dig hos Q-park (anvend tablet i indgangen). Vi tager ikke ansvar for mulige p-afgifter såfremt Q-parks regler ikke overholdes.

Hvis der ikke forefindes nogle ledige parkeringspladser, henviser vi til øvrig parkering i området. Vær opmærksom på de gældende parkeringsregler.

Træning i ACT GYM:
ACT GYM kan ikke stå til ansvar for, hvis du ikke opnår de resultater du ønsker.

ACT GYM kan ikke stilles til ansvar for eventuelle skader opstået i forbindelse med træning i ACT GYM.

Det materiale du modtager af ACT GYM er personligt og må derfor ikke videregives til tredje part.

Billedemateriale:
Der vil blive taget før- og efterbilleder, medmindre dette frabedes. Disse billeder deles kun på sociale medier mod din godkendelse og kan fjernes til hver en tid.

Der kan til hver en tid blive taget billeder i trænings- og loungeområde til brug på sociale medier. Du kan til hver en tid frabede dig at der tages billeder af dig samt bede om at billeder af dig fjernes fra sociale medier.

Tavshedspligt:
Din træner er underlagt tavshedspligt.

Ved øvrige eller uddybende spørgsmål til ovenstående er du velkomne til at kontakte os på info@actgym.dk eller besøge vores oftest stillede spørgsmål.